Bescherming van het privé-leven

I Love Sushi behoudt zich het recht toe om gebruikersgegevens te verzamelen wanneer deze een bestelling maakt of door gebruik van cookies (klein bestand verstuurd door een Internet server, dat zich op de harde schijf van uw computer opslaat. Dit bestand bewaart de sporen van een bezoek aan de website alsook andere gegevens over dit bezoek).

Al de persoonlijke gegevens worden uitsluitend voor I Love Sushi doeleinden benut.

In overeenkomst met de wet van 8 december 1992 ivm de bescherming van het privé-leven en de behandeling van persoonlijke gegevens, hebt u steeds het recht om uw gegevens te raadplegen en te wijzigen. U kan ook altijd oppositie bieden als u niet langer over onze aktiviteiten geïnformeerd wil worden.

Neem hiervoor schriftelijk contact met à I Love Sushi - Klantenservice, Romeinsesteenweg, 620 - 1353 STROMBEEK-BEVER met vermelding van uw persoonlijke gegevens.

Verdere informatie over de bescherming van het privé-leven en behandeling van persoonlijke gegevens kan u verkrijgen bij het volksregister (Commissie voor de Bescherming van het Privé-leven, Hoogstraat 139 à 1000 Brussel of op de site web http://privacy.fgov.be).